Sea-side lejligheder

Tæt på den gamle mole i Ærøskøbing havn findes de topmoderne lejligheder og værelser Sea-Side.
Sea-Side er smagfuld indrettet med klassiske Erik Jørgensen møbler og moderne interiør. Komplekset består af 5 enheder, der kan lejes som ferielejligheder eller hotelværelser.
Lejlighed 100 – For dem der ønsker luksus, lækkert interiør, god plads og havudsigt. Lejligheden er på ca. 100 m2 og har 1 masterbedroom med eget bad/toilet, spabad og sauna. Der er mulighed for opredning på sovesofa med tilhørende eget bad/toilet. Lejligheden har desuden vaskemaskine, tørretumbler, ovn, mikroovn, køl/frys, opvaskemaskine og keramisk kogeplade.
Lejlighed 102 – Er en studio lejlighed med et lille køkken og toilet/brus. Køkkenet har 2 kogeplader og miniovn. Lejligheden har egen indgang men kan også lejes i forbindelse med Lejlighed 100 som et ekstra soveværelse med direkte adgang. Lejligheden har indgang fra bagsiden.
Lejlighed 200 – stor og rummelig lejlighed med stort spisekøkken, 1 masterbedroom med eget bad/toilet, spabad og sauna. Der er mulighed for 2 ekstra opredninger både på sovesofa i stuen samt i soveværelset. Lejligheden har desuden vaskemaskine, tørretumbler, ovn, mikroovn, køl/frys, opvaskemaskine og keramisk kogeplade.
Lejlighed 202 – Er en studio lejlighed med et lille køkken og toilet/brus. Køkkenet har 2 kogeplader og miniovn. Lejligheden kan direkte kombineres med værelse 201 som ekstra soveværelse gennem fælles interne døre.
Værelse 201 – dobbelt værelse med eget toilet/brus. Værelset har egen indgang. Værelset kan kombineres med lejlighed 202 som ekstra soveværelse gennem fælles interne døre.
Alle lejligheder/værelser har fælles terrasse med havemøbler og tæt på parkeringsplads.