Det gør vi

Check-in

Ved check-in udleveres værelsesnøglen afsprittet og i beholder den under hele jeres ophold.

Rengøring

Sprit og sæbe – Vores dygtige rengøringspersonale har sørget for at jeres værelse er grundigt rengjort og afsprittet inden ankomst. 

Der vil kun fortages daglig rengøring af værelset ved forespørgsel, da vi ønsker at begrænse smitterisiko hos jer som gæster og vores rengøringspersonale.

På badeværelset forefindes der poser til brugte håndklæder, hvis I ønsker nye, stilles de brugte udenfor jeres dør inden kl. 12.00

Skulle der mangle noget eller har i ønsker hvor vi kan være behjælpelige under jeres ophold kan personalet kontaktes i receptionen eller på telefon 555.

Fællesarealer

Vi sørger løbende for grundig rengøring og af spritning af hotellets lokaler og toiletter.

Cykeludlejning

Hotellet råder over ca. 40 udlejningscykler i forskellige størrelser. Cyklerne kan lejes for kr. 75,00 per døgn. Betaling og afhentning af cykelnøgle foregår i hotellets reception med indgang Vestergade 38.

Af hensyn til jeres sikkerhed bliver cyklerne rengjort efter brug og inden ny udlejning, derfor beder vi jer aflevere cyklerne ved hotellets bagindgang, indgang fra baggårde. Nøglerne afleveres i receptionen.

Restaurant

Restaurantens indretning og rummelighed gør det muligt at følge Sundhedsmyndighedernes retningslinjer for afstandstagen gæsterne imellem.

Vi håber på en god og solrig sommer da vores store have og terrasse indbyder til udeservering. Vi anbefaler gæster at medbringe egne plaid/tæppe ved kølige aftener. 

Ændringer i restaurantens åbningstider kan forekomme afhængig af efterspørgsel, men kontakt gerne hotellet for reservation og forudbestilling.