Aftenmenu

Restaurant Ærøhus a la carte – fra kl. 18.00

Forret:

“Ærøhus fiskesuppe” kr. 135,-
med lokal fisk, kammuslinger, friske urter og safran aioli
***
Koldrøget laks kr. 135,-
Urtesalat, krydderurte-creme fraiche, ørredrogn og vagtelæg
***
Carpaccio kr. 135,-
oksemørbrad, rucola, pinjekerner, parmesanost og citron mayonnaise

Hovedret:

Dagens fisk kr. 248,-
med safran sauce, forårsgrønt og hvide kartofler
***
Ærø rødspætte kr. 168,-
med persillesovs, agurkealat og hvide kartofler.
***
Wienerschnitzel kr. 198,-
pommes saute, ærter, smørsauce og wienerdreng
***
Unghane bryst som “i de gode gamle dage” kr. 179,-
rabarberkompot, agurkesalat, skysauce
sprød salat med mormor dressing og kartofler
***
Ribeye steak ca. 250g – med eller uden hvidløg kr. 248,-
ovnstegte kartofler, sprød salat, rødvinsglace
og bearnaise mayo

Dessert:

Udvalg af danske oste Kr. 135,-
med surt og sødt og hjemmebagt knækbrød
***
Peach melba kr. 98,-
fersken med hindbærcoulis, vanillie creme
is og hasselnødder
***
Pandekager med vanillieis kr. 78,-
chokoladesauce og hasselnødder
***
Ærøhus dessert tallerken kr. 135,-

Børne menu – spørg betjeningen for dagens menu.

Selskabsarrangementer og mad ud af huset hele året efter aftale.
Ønskes vegetariske eller allergivenlige retter spørg betjeningen