Aftenmenu

Restaurant Ærøhus  – fra kl. 18.00 tirsdag til og med lørdag

A la carte:

Forret:
“Ærøhus fiskesuppe” kr. 135,-
med lokal fisk og skaldyr, urte-safran aioli, fennikel og urter
***
Serrano skinke kr. 98,-
hertil urtesalat og frisk melon
***

Hovedret:
“Dagens fisk” kr. 168,-
spørg betjeningen
***
“Ærøhus fiskesuppe” kr. 168,-
med lokal fisk og skaldyr, urte-safran aioli, fennikel og urter
***
Unghane bryst kr. 168,-
på bund af perlebyg, hertil årstidens grøntsags saute
og estragon skysauce.
***
Boeuf bourguignon kr. 168,-
en klassisk fransk simreret med oksekød, grøntsager og
champignon i kraftig rødvinsauce med kartofler.
***

Dessert:
Oste fra nær og fjern Kr. 135,-
***
Pandekager med is kr. 68,-
***

Vores køkkenchefs motto:
“På Ærø spiser vi ikke af nød – men af lyst-
så lad det derfor være en oplevelse hver gang, vi spiser”

Selskabsarrangementer og mad ud af huset hele året efter aftale

Ønskes vegetariske eller allergivenlige retter,  spørg betjeningen