Aftenmenu Hotel Ærøhus

Restaurant Ærøhus a la carte – Åben fra kl. 18.00  
   

Forret:

 
   
Hvidvinsdampet rødspættefilet kr. 135,-
på bund af årstidens grønt og hertil en cremet fiskesauce  
***
Dagens suppe kr. 98,-
***  
Kold og varmrøget laks kr. 135,-
rørt med sennepskorn, kapers og krydderurter, serveret med cremefraiche med ørredrogn og ristet brød  
 
***
 

Hovedret:

 
   
Pandestegt Ærø Rødspætte kr. 168,-
persillesovs, agurkesalat og hvide kartofler
***
Skindstegt Ærø Torsk kr. 248,-
dampet spinat, svampe og æble hertil cremet fiskesauce med pernod og kartofler  
***  
Risotto kr. 198,-
med svampe og grønne asparges  
***  
Wienerschnitzel kr. 198,-
pommes saute, ærter, dreng og skysauce  
***  
Unghane bryst kr. 179,-
cremet krydderurtesauce naperet med basilikumpesto årstidens grønt samt rosmarinstegte kartofler  
***  
Steak ca. 250g kr. 278,-
bearnaisesauce, årtidens grøntsager, salat, chimichurri og dagens kartoffel  
   
   
Dessert:  
   
Pandekager med vanillieis kr. 78,-
chokoladesauce og hasselnødder  
***  
Ærøhus dessert tallerken kr. 135,-
***
Isdessert kr. 78,-
   
   
Børne menu – spørg betjeningen for dagens menu.  
   
Selskabsarrangementer og mad ud af huset hele året efter aftale  
Ønskes vegetariske eller allergivenlige retter spørg betjeningen