Restaurant Bonsack a la carte – fra kl. 18.00
Forret
Carpaccio | kr. 155,- |
Rucula, parmesanost, pinjekerner og citrusolie | |
| |
Hvide asparges med håndpillede rejer | kr. 155,- |
Hertil kold hollandaise | |
| |
Skalddyrssuppe (serveret som hovedret kr. 178,-) | Kr. 145,- |
| |
Grillet gedeost salat (serveret som hovedret kr. 178,-) | kr. 145,- |
Spædsalat med tørrede frugter, citronristede nødder samt figen balsamico | |
| |
Der serveres brød til alle forretter. | |
Hovedret:
Pandestegt Ærø Rødspætte | kr. 278,- |
Persillesovs, agurkesalat og hvide kartofler | |
Fish & chips | kr. 188,- |
Strimler af Ærø torsk paneret i panko, rodfrugt chips hertil mayonnaise med kapers. | |
Stegt flæsk | kr. 178,- |
Persillesovs og kartofler | |
Paella (minimum 2 pers.) | Kr. 198,- / pr. person |
Risret med kylling, rejer, blæksprutte og muslinger | |
Wienerschnitzel | kr. 245,- |
Pommes sauté, ærter, dreng og smørsovs | |
Marineret unghane – Hopballe Mølle | kr. 258,- |
På bund af dagens grøntsager, mild dijonsauce samt kartofler og spædsalat | |
Oksemørbrad – Tournedos | Kr. 365,- |
Med dagens tilbehør | |
Veganerbøf | Kr. 235,- |
Hertil grøntsager og salat | |
Børnemenu: op til 12 år
Kylling med pommes frites | Kr. 98,- |
Hertil grøntsagsstave | |
Kødboller med pommes frites | Kr. 98,- |
Dessert
Mousse | Kr. 88,- |
Pandekager | kr. 98,- |
med is, chokoladesovs og marmelade | |
Gammeldags æblekage | Kr. 88,- |
Dagens kage | Kr. 88,- |
Ærøhus desserttallerken | Kr. 135,- |
kage, is og frugt | |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
Kaffe
Kaffe/ the ad libitum – pr. person | Kr. 45,- |
Espresso enkelt | Kr. 36,- |
Espresso dobbelt | Kr. 49,- |
Cafe Americano | Kr. 49,- |
Cappuccino | Kr. 49,- |
Cafe Latte | Kr. 55,- |
Irsk kaffe (4 cl. Spiritus) | Kr. 115,- |
For information om allergener, spørg venligst betjeningen