Aften kort

Restaurant Bonsack a la carte – fra kl. 18.00

Menukort gældende fra 10-10-2020

Restauranten lukker ned lørdag den 19-12-2020 indtil medio marts 2021.

Mulighed for selskaber ved forudbestilling.

Forret:
Torsk stegt med citron og kapers kr. 135,-
hertil pernodsauce og soltørrede tomater
***
Dagens suppe (serveret som hovedret kr. 168,00)kr. 115,-
***
Cous cous salat (serveret som hovedret kr. 168,00)kr. 115,-
med tørrede frugter, citronristede nødder samt frisk mynte vinaigrette
***
Hovedret:
Pandestegt Ærø Rødspættekr. 198,-
Persillesovs, agurkesalat og hvide kartofler
***
Fish & Chips kr. 168,-
Strimler af Ærø torsk paneret i panko, rodfrugt chips hertil mayonnaise med kapers.
*** 
Lammeskank i madeira skykr. 278,-
med dagens tilbehør
***
Wienerschnitzelkr. 198,-
Pommes saute, ærter, dreng og smørsovs.
***
Kyllingebryst med æblefyld svøbt i baconkr. 248,-
Hertil æblecidersky, stegte æbler og valnødder
dagens kartoffel og kålsalat
***
Oksemørbrad Kr. 345,-
På bund af græskar og kartoffelpuré, bønner med sesam
hertil en kraftig oksesauce.
***
Veganerbøf kr. 198,-
Hertil stegte æbler og cous cous salat
***
Dessertkort forefindes i restauranten
For børnemenu og allergivenlige retter, spørg betjeningen