Aften kort

Restaurant Bonsack a la carte – fra kl. 18.00

Forret

Carpacciokr. 155,-
Rucula, parmesanost, pinjekerner og citrusolie
Hvide asparges med håndpillede rejer kr. 155,-
Hertil kold hollandaise
Skalddyrssuppe (serveret som hovedret kr. 178,-)Kr. 145,-
Grillet gedeost salat (serveret som hovedret kr. 178,-)kr. 145,-
Spædsalat med tørrede frugter, citronristede nødder
samt figen balsamico
Der serveres brød til alle forretter.

Hovedret:

Pandestegt Ærø Rødspætte kr. 278,-
Persillesovs, agurkesalat og hvide kartofler
Fish & chipskr. 188,-
Strimler af Ærø torsk paneret i panko, rodfrugt chips
hertil mayonnaise med kapers.
Stegt flæskkr. 178,-
Persillesovs og kartofler
Paella (minimum 2 pers.)Kr. 198,- / pr. person
Risret med kylling, rejer, blæksprutte og muslinger
Wienerschnitzelkr. 245,-
Pommes sauté, ærter, dreng og smørsovs
Marineret unghane – Hopballe Mølle kr. 258,-
På bund af dagens grøntsager, mild dijonsauce
samt kartofler og spædsalat
Oksemørbrad – Tournedos Kr. 365,-
Med dagens tilbehør
VeganerbøfKr. 235,-
Hertil grøntsager og salat

Børnemenu: op til 12 år

Kylling med pommes fritesKr. 98,-
Hertil grøntsagsstave
Kødboller med pommes fritesKr. 98,-

Dessert

MousseKr. 88,-
Pandekagerkr. 98,-
med is, chokoladesovs og marmelade
Gammeldags æblekageKr. 88,-
Dagens kageKr. 88,-
Ærøhus desserttallerkenKr. 135,-
kage, is og frugt

Kaffe

Kaffe/ the ad libitum – pr. personKr. 45,-
Espresso enkeltKr. 36,-
Espresso dobbeltKr. 49,-
Cafe AmericanoKr. 49,-
CappuccinoKr. 49,-
Cafe LatteKr. 55,-
Irsk kaffe (4 cl. Spiritus)Kr. 115,-

For information om allergener, spørg venligst betjeningen