Minimum 15 personer
Menu 5
Minimum 15 personer
Koldrøget Ærøhus laks
med krydderurtecreme, ørredrogn, dild kogte krebs,
vagtelæg samt urte salat.
****
Kalv på flere måder.
“Helstegt dansk kalvefilet & braiseret kalveskank”
med svampesauce, årstidens grønt
honning stegte rosmarin kartofler.
****
3 slags is og sorbet med sprødt indslag,
frugter samt bær coulis.
****
Menu 6
Ærøhus fiske tapas tallerken
Østersø fladfisk med citron og krydderurter, rejer med aioli, varmrøget lakse tatar,
bagt kold Østersø torsk med blå muslinger.
****
”Ko, gris og lam i skøn forening”
med årstidens grønt, persille rod / pastinak urte sauté,
kartoffel kage, portvins sauce
****
Panna cotta
med passionsfrugt, sprød chokolade
og karamelliserede nødder.
****