Menuer kr. 485,-

Minimum 15 personer

Menu 5

Minimum 15 personer

Koldrøget Ærøhus laks

med krydderurtecreme, ørredrogn, dild kogte krebs,

vagtelæg samt urte salat.

****

Kalv på flere måder.

Helstegt dansk kalvefilet & braiseret kalveskank”

med svampesauce, årstidens grønt

honning stegte rosmarin kartofler.

****

3 slags is og sorbet med sprødt indslag,

frugter samt bær coulis.

****

Menu 6

Ærøhus fiske tapas tallerken

Østersø fladfisk med citron og krydderurter, rejer med aioli, varmrøget lakse tatar,

bagt kold Østersø torsk med blå muslinger.

****

Ko, gris og lam i skøn forening”

med årstidens grønt, persille rod / pastinak urte sauté,

kartoffel kage, portvins sauce

****

Panna cotta

med passionsfrugt, sprød chokolade

og karamelliserede nødder.

****