Minimum 15 personer
Menu 1
Varmrøget lakse salat og marinerede rejer
med lime, avokados samt kaviar dressing.
***
Gammeldags gryde braiseret okse steg
med fløde sauce og glaserede løg,
grønne bønner samt hvide og brune kartofler, surt og sødt.
***
Chokolade mousse
med frugter bær og flødeskum.
***
Natmad:
Efter nedenstående valg og ønske.
Menu 2
Tarteletter
2 stk. med høns og asparges.
****
Flæskesteg med sprød svær
med brunede kartofler, rødkål, chips, og surt.
skysauce og hvide kartofler
****
Citronfromage
med flødeskum og nøddeknas.
****
Natmad:
Efter nedenstående valg og ønske.
Menu 3
Laks og reje mousse
med lime, urtesalat og dressing.
***
Kalvesteg stegt som vildt
med fløde sauce, waldorfsalat, tyttebær, syltede agurker,
ristet svampe, hvide og brune kartofler.
***
Chokolade mousse
med frugter bær og flødeskum.
***
Natmad:
Efter nedenstående valg og ønske.
Natmad til de 3 ovenstående menuer, efter eget valg.
Pålægs fad med, tilbehør, brød, fedt og smør.
Karrysuppe med flutes.
Aspargessuppe med flutes.
Løgsuppe med ostebrød.