Menu forslag

Ærøhus selskabs menuer  til minimum 15  personer.

Ærøhus selskabs menu 1:  

Varmrøget lakse salat og marinerede rejer med lime, avokados samt kaviar dressing.

***

Gammeldags gryde braiseret okse steg med fløde sauce og glaserede løg,grønne bønner samt hvide og brune kartofler, surt og sødt.

***

Chokolade mousse med frugter bær og flødeskum.

***

Natmad:

Efter nedenstående valg og ønske:                                      Pris pr. couv. i alt 398,- kr. 

 

Ærøhus selskabs menu 2: 

Tarteletter 2 stk. med høns og asparges.

****

Flæskesteg med sprød svær med brunede kartofler, rødkål, chips, og surt. skysauce og hvide kartofler

****

Citronfromage med flødeskum og nøddeknas.

****

Natmad:

Efter nedenstående valg og ønske.                                       Pris pr. couv. i alt 398,- kr.

 

Ærøhus selskabs menu 3:  

Laks og reje mousse med lime, urtesalat og dressing.

***

Kalvesteg stegt som vildt med fløde sauce, waldorfsalat, tyttebær, syltede agurker, ristet svampe, hvide og brune kartofler.

***

Chokolade mousse med frugter bær og flødeskum.

***

Natmad:

Efter nedenstående valg og ønske.                                       Pris pr. couv. i alt 398,- kr.

 

Natmad til de 3 ovenstående menuer, efter eget valg.

Pålægs fad med, tilbehør, brød, fedt og smør.

Karrysuppe med brød.

Aspargessuppe med brød.

Løgsuppe med ostebrød.

 

Ærøhus selskabs menu 4: 

Jordskokke suppe med kammuslinger, æbler og trøffelolie.

****

Det bedste fra grisen – ”helstegt, braiseret og confiteret”

med brændte bagte løg, persillerod og svampe sauté samt sprød kartoffel

****

Fransk æbletærte

med vanille is, hindbær coulis og bærkompot.

****

 Pris pr. couv. i alt 455,- kr.

 

 Ærøhus selskabs menu 5: 

Koldrøget Ærøhus laks med krydderurtecreme, ørredrogn, dild kogte krebs, vagtelæg samt urte salat.

****

Kalv på flere måder.

“Helstegt dansk kalvefilet & braiseret kalveskank” med svampesauce, årstidens grønt og honning stegte rosmarin kartofler.

****

3 slags is og sorbet med sprødt indslag,

frugter samt bær coulis.

****

Pris pr. couv. i alt 485,- kr.

 

Ærøhus selskabs menu 6: 

Ærøhus fiske tapas tallerken

Østersø fladfisk med citron og krydderurter, rejer med aioli, varmrøget lakse tatar,bagt kold Østersø torsk med blå muslinger.

****

”Ko, gris og lam i skøn forening” med årstidens grønt, persille rod / pastinak urte sauté, kartoffel kage, portvins sauce

****

Panna cotta med passionsfrugt, sprød chokolade og karamelliserede nødder.

****

Pris pr. couv. i alt 485,- kr.

 

Ærøhus selskabs menu 7: 

Ovnbagt Østersø torskeryg, med perlebyg og dild olie

****

Variation af dansk kalv

”helstegt kalvemørbrad og kalve rillette” med sauté af skovsvampe, syltede løg,

pommes Anna og timiansky

****

Chokoladekage med vanilje parfait og bærkompot

****

Pris pr. couv. i alt 525,- kr.

 

Ærøhus selskabs menu 8: 

Variation af fisk røget laks, rørt torsk, pestobagt helleflynder, rejer, ørredrogn, marinerede urter, karse, salsa og citrus.

****

Helstegt oksemørbrad med bagte løg med krydderurter og gulerodsflan, årstidens grønt hertil madeira sauce og pommes Anna

****

Hvid chokoladekage med passionsfrugtcreme og mango – mynte salat.

****

Pris pr. couv. i alt 525,- kr.

 

Ærøhus selskabs gourmet menu 9:

 Velkomstdrink: Mousserende vin med køkkenets velkomst.

Forret:

Confiteret vagtel med Ricard jus.

Fiskeret:

Jomfruhummer bisque med jomfruhummerhaler, havtaske, fennikel og urter.

Mellemret:

Lavendel sorbet med ristet pinjekerner.

Hovedret:

Kronhjortefilet med brombærsauce, glaserede rødder, sauté af svampe, samt selleripuré.

Ost:

Køkkenchef Dennis Franks specialitet.

Den Danske Blå, hjemmerøget blåskimmel brie, med frugt i karry jus.

Opskriften er Dedikeret til Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og Prinsesse Alexandra ved Deres bryllup i 2005.

Dessert:

Chokolade fondant med nougat crème og bær.

Natmad: Efter eget ønske.

Pris pr. couv. i alt 655,- kr.

Har De evt. specielle ønsker omkring menuen, få da en snak med køkkenchefen.

Ærøhus selskabs menuer minimum 20 personer.

 

Carvery Arrangement:

De får forretten og desserten serveret.

Hovedretten skal De selv udvælge ved en store buffet og hente, hvor vores kok vil skære kødet for Dem.

**

Forret:

Varmrøget laksetatar med tomatsalat, krydderurte dressing, ørredrogn

***

Hovedret:

Carvery buffet: Helstegt lammekølle, helstegt kalvecuvette, indbagt skinke med urtepanade, BBQ stegt okse flank steg.

Hertil serveres svampesauce og bbq sauce urtestegte kartofler samt årstidens salater og dressinger.

***

Dessert:

Vanilje og nougat is med lun bærsalat.

***

Pris pr. couv: 425,00 kr.

 Ovenstående selskabs menuer kan serveres hele året, for minimum 20 personer

og retterne kan ikke udskiftes. 

NAT MAD

 

Stort oste- & pølsebord med brød, smør og tilbehør           98,- kr.
Pølsebord med tilbehør og brød, smør, krydderfedt.           98,- kr.

Hotdogs med alt hvad dertil hører.                                       75,- kr.
Biksemad med bearnaisesauce og rødbeder, rugbrød.       75,- kr.

Grøntsags- skinketærter med grøn salat og dressing.          75,- kr.
Frikadeller med kartoffelsalat, rugbrød, smør og rødbeder.  65,- kr.
Karrysuppe med brød.                                                           65,- kr.
Aspargessuppe med brød.                                                     65,- kr.

Løgsuppe med ostebrød                                                        65,- kr.

 

 

 

 

Ærøhus

selskabs buffeter

Alle nedenstående buffeter

er til min. 25 personer.

 

Buffet

”Ærøskøbing”

Skaldyrssalat med marineret fennikel

koldrøget laks med rygeost creme, æble og peberrod.

Lakseterrin med estragoncreme

Muslingesalat med avokado og tomatconcassé

Paté og cornichoner & syltede rødløg.

Unghane salat med champignon og parmesan

Kalvefilet med lune bagte dadel pesto tomater samt og kartoffelgarniture

2 regionale oste med sorte oliven og syltede nødder

Mørk og lys chokoladekage med mocca is

Friske frugter

Pris pr. kuvert kr. 315,-

 

Buffet

”Marstal”

Gravad laks med ræve dressing

Bagt torsk med grovkornet sennep og salat af persillerod

Braiseret kalvecuvette med timian sauce og små urtebagte kartofler

Bønne og melon salat med sprød bacon og rødløg.

2 regionale oste med druer

Vanilleparfait med hindbær coulis

Chokoladetærte med friske frugter

Pris pr. kuvert kr. 275,-

 

Buffet

”Søby”

Varmrøget lakseørred med purløgscreme.

Skaldyrssalat.

Hvidløgsmarinerede kinarejer.

Krabbekløer på is.

Dild kogte krebs med lime og urter.

Paella.

Tunkoteletter med rødvins krydderurte smør.

2 danske oste med druer

Frisk frugt.

Pris pr. kuvert kr. 245,-

 

Hotel Ærøhus

a la carte, selskaber, kurser. 

Vi modtager selskaber hele året imod nærmere aftale.

Der er en morsom ting ved livet – Hvis du accepterer andet end det bedste – så får du det.

Vores motto er:

“På Ærø spiser vi ikke af nød – men af lyst –

så lad det derfor være en oplevelse hver gang, vi spiser”